Виставки

Виставка "Наш час"   12 квітня 2019 р. 

 
Живопис і графіка сучасних українських митців.  Художня галерея "Митець".
 

 

 

 

 

Виставка живопису Анатолія Постоюка

11.03 -  20.03.2019

Персональна виставка живопису Анатолія Постоюка, яка відкривається в галереї "Митець" 11 березня 2019 - це освідчення у коханні рідному Києву, його історії та сьогоденню. 

Виставка триватиме до 20.03. Галерея працює щодня з 11-00 до 19-00, в суботу до 18-00, неділя - вихідний.

 

22-30 сiчня 2019 р.

Запрошуємо художників взяти участь у виставці сучасних українських митців, яка відбудеться в галереї "Митець" (Київ, вул. В.Васильківська, 12) з 22 до 30 січня 2019. 
Довідки за тел. (044) 234 - 40 -06.
 

 

 

 

14 грудня 2018 р. в галереї Митець відбудеться презентація виставки живопису «4 SEASONS», династії київських художників Панаса Титенко, Олени Яковенко Оксани Титенко і Артема Андрейчука (Kaffelman).

Панас Титенко - володіє талантом бачитис кладність у простому і простоту в розмаїтті. Майстерно імпровізуючи він може розкласти зображення на прості елементи, на кілька основних яскравих співвідношень кольору й світла з тим, щоб відразу виткати з них і простір, і масу, і рух.

Живопис Олени Яковенко – це вібрація повітря і світла, стриманість і цілісність, чуттєвість і тендітність. Ліричні роботи реалістичного характеру з відчутним проявом зацікавленості до імпресіонізму.

У динамічних, експресивних картинах Оксани Титенко помітним є звернення до виразності постімпресіонізму і особливаувага до емоційностікольору. 

Артем Андрейчук (Каffelman) –художник, який експериментує в живописі, поєднуючи абсолютно різні стилі і техніки. Відправна точка в його творчості - це західне мистецтво 60-их років.

 

 

 

21 листопада  о 17-00 ми відкриваємо виставку робіт викладачів художніх навчальних закладів Києва. Свої роботи представлять Наталія Царінова, Олексій Овчаренко, Тетяна Філатова-Шевченко, Олександр Шинкарук, Наталія Тяпко, Олександр Свиридов, Світлана Свиридова, Андріан Бабюк, Олексій Омельченко, Максим Михайлюк, Ірина Пшенична. 
Виставка працюватиме щодня з 11-00 до 19-00 до 30 листопада включно. В суботу та неділю до 18-00 галерея "МИТЕЦЬ"

 

 

 

Запрошуємо всіх, хто любить мистецтво українських митців!
21.08 - 16-00 в галереї "МИТЕЦЬ" відкрилася традиційна ВИСТАВКА секції декоративно-прикладного мистецтва міста Києва (художнє скло,кераміка,метал,текстиль та ін.)
Виставка присвячена ДНЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ.
21.08 - 1.09.2018
 

 

 

10 серпня о 17-00 в художній галереї «Митець» (Київ, вул. В.Васильківська, 12) відкривається виставка "Живопис, як спосіб життя», в експозиції якої будут представлені роботи відомого київського художника Анатолія Тертичного та його учнів - Авдалової Вікторії, Авдалової Вікторії (мол.), Воротіної Вікторії, Галаган Оксани, Грушко Катерини, Когут Руслани, Кочубей Ірини, Луст Козіми, Махiнiч Лiзи, Нагорної Анни, Нацевич Валентини, Пащенко Оксани, Рибалки Анни, Сабадохи Саші, Татарчук Олександра, Шоріної Алли, Якименко Дарини, Якименко Поліни, Якименко Юлії. 
 
Виставка відкрита щодня з 11-00 до 19-00, в суботу – до 18-00, в неділю – вихідний.
 
 

 

 

 

1 серпня о 17-00 ми відкриваємо виставку відомого київського художника Ігоря Вишинського. 

"Ігор Вишинський — яскрава сторінка української графіки, книжкової ілюстрації кінця XX століття. Феноменальна працездатність, енциклопедичні знання матеріальної культури світу, тонкий гумор та іро1 серпня о 17-00 ми відкриваємо виставку відомого київського художника Ігоря Вишинського. 
"Ігор Вишинський — яскрава сторінка української графіки, книжкової ілюстрації кінця XX століття. Феноменальна працездатність, енциклопедичні знання матеріальної культури світу, тонкий гумор та іронія, абсолютне відчуття літературного матеріалу — робить кожне видання з його ілюстраціями подією в культурному житті. Виставка творів Майстра буде дуже доречною зараз, коли знову відроджується українська книга, і цікавою для молодих митців та широкого загалу глядачів." 
Сергій Якутович, 2006 р.
Виставка буде працювати щодня з 11-00 до 19-00, в суботу до 18-00, неділя - вихідний.
 
 

 

 

 

 

 

Виставка «K ART ON» Дмитро Філатов

12 липня о 18-00 київський художник Дмитро Філатов презентуватиме в художній галереї «Митець» (Київ,вул. В.Васильківська, 12) свою нову персональну виставку «K ART ON». В експозиції представлений проект, який складається з серій графічних робіт «Влітку зупинився», «Речі», «Шлях», виконані на картоні в абсолютно новому сучасному звучанні. 

Дмитро Філатов з когорти художників-філософів, які діляться своїми враженнями з глядачем не стільки від навколишнього світу, скільки від отриманих почуттів. Йому вдається засобами contemporary art розкрити довічні проблеми самовдосконалення та самопожертви, безмежної духовної свободи.

Виставка триватиме з 12 до 20 липня включно, вихідний – неділя.

Тел. (044) 234 40 06

Куратор виставки - Ганна Лавреха та Ann Gallery

 

__________________________________________________________________________

 

2-11 липня 2018

2 липня о 17-00 ми відкриваємо персональну виставку робіт Світлани Карунської.

Феномен гри проявляється в будь-яких сферах діяльності людини. За Й.Хьойзінгою, людська культура виникає і розвивається в грі, як гра. Твори мистецтва--приклад універсальної сутності гри,що охоплює весь всесвіт людського існування.Свобода волі людини проявляє себе через гру,на межі між серйозним та іронічним.

«Що для мене гра? Відчуття нових можливостей, свободи і насолоди, незалежності від умовностей і обмежень».

"Хочеш бути серйозним, грай",--нагадує Арістотель.

 

Виставка працює до 11.07. Вихідний – неділя.

 

__________________________________________________________________________

 

Презентація віртуальної експозиції сучасної скульптури “Умовний спосіб”

11 травня у київській галереї “Митець” відбудеться презентація віртуальної експозиції сучасної скульптури “Умовний спосіб”. Виставка проходитиме в рамках масштабного проекту Volume Park. 
У своїх роботах відомі художники (Назар Білик, Олексій Золотарьов, Олександр Дяченко, Катерина Бучацька, Петро Гронський, Данило Шуміхін, Іван Підгайний, Аліса Забой) торкнуться питання інституціонального розвитку української культури. Вони запропонують зануритись у світ віртуальної реальності, щоб мати змогу оцінити свої реальні можливості у безмежному світі поки що віртуальних прагнень.
Проект є важливим прецедентом презентації співпраці сучасного мистецтва та новітніх технологій. 
Порталом у віртуальний світ мистецтва протягом презентації проекту та експозиції стануть шоломи віртуальної реальності Lenovo Explorer та потужні ноутбуки Legion Y520 від Lenovo. 
 
Інноваційний партнер проекту - компанія Lenovo.
 
Вхід на виставку безкоштовний 
 
Концепція проекту: 
Віртуальний світ, який уже доступний сучасній людині, попри всі його суперечливі властивості дозволяє уникнути незручностей та обмежень звичної реальності. Тут кожен вносить щось своє у відбудову ідеального середовища, в якому теоретично було б комфортно співіснувати всім учасникам «будівництва». Утопічність ситуації полягає в тому, що уявне втілення реальних потреб зменшує шанси на те, що їх коли-небудь буде реалізовано у дійсності. 
Такі мімікрії характерні для суспільства, особливо якщо розвиток у ньому загальмовується або навпаки прискорюється. А завищені вимоги до такого суспільства підштовхують його учасників до професійних імітацій та ситуативних пристосувань замість поступового розвитку. 
Намагання вижити в умовах постійної конкуренції та завищених стандартів часто супроводжується підміною понять, що катастрофічно впливає на подальшу долю цього суспільства. 
У проекті «Умовний спосіб» ми вирішили торкнутися болісного питання української культури — інституціонального розвитку. Блукаючи серед категорій «маємо», «прийнято мати», «хочемо мати», «вміємо», «маємо вміти» тощо, ми пропонуємо у якості експерименту зануритись у світ віртуальної реальності, щоб мати змогу, нарешті, оцінити свої реальні можливості у безмежному світі поки що віртуальних прагнень.
К.Рай 
 
У організації проекту взяли участь:
 
- ГО Конгрес активістів культури - Конгрес розвиває мережу культурного активізму та сприяє реалізації міждисциплінарних проектів. Сприяє обміну культурним досвідом, розвитку співробітництва між діячами культури різних країн, національними і міжнародними організаціями культури, встановленню зв’язків з подібними організаціями у тому числі, іноземними і міжнародними;
Сприяє розвитку креативних індустрій, розповсюдженню та популяризації досягнень української та світової культури і мистецтва
 
- ГО Київська організація НСХУ - Національна спілка художників України
всеукраїнська громадська творча організація професійних митців і мистецтвознавців.
 
- «ГО Скульптурний цех»  громадська організація, яка об’єднує однодумців та професіоналів у сфері виготовлення скульптури та художньої освіти. Існують з 2014 року.
 
- KIEV FASHION PARK – соціально-художній меценатський проект, метою якого є популярізація українського сучасного мистецтва та українських авторів, шляхом встановлення скульптур, арт-об` єктів, арт-лав у публічному просторі Києва.
 
Розробка: Indium Lab - київська студія віртуальної та доповненої реальності. Релізовує комплексні VR/AR проекти у сфері освіти, маркетингу та розваг. Співпрацює із замовниками в Україні, Європі та на Близькому Сході.
 

________________________________________________________________________________________

 

 

12 квітня 2018 - виставка Василя Андріяшка

   

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ui43Z8yLevA&feature=youtu.be  - Виставка "Ноктюрн - 3" Віталія Бугайшева в галереї "Митець"

З 2 до 11 квітня і нашій галереї буде проходити ювілейна виставка Віталія Павловича Буйгашева
В експозиції представлені двадцять дві творчі роботи монументального живопису в техниці енкаустика та олійного живопису, виконаних протягом останніх тридцяти років.
Виставка працює щодня з 11-00 до 19-00, в суботу до 18-00, в неділю – вихідний.

 
 

____________________________________________________________________

 

Виставка «Болгарська весна»

Живопис, графіка, скульптура

2-9 березня 2018

 
З 2 до 9 березня в художній галереї «Митець» Київської організації Національної спілки художників України (вул. Велика Васильківська, 12) буде проходити виставка «Болгарська весна». Виставка присвячена 140-й річниці визволення Болгарії від Османського іга. 
Організатори - Посольство Болгарії в Україні, Асоціація болгар України, Товариство болгарської культури «Родолюбіє» та художня галерея «Митець». 
Прагнення до Незалежності - одна з головних рис, які пов’язують Україну та Болгарію. Давні дружні стосунки, культурна, етнічна та мовна близькість наших країн надають нові можливості для процесу взаємного проникнення культур, який в наш час набув надзвичайно важливий характер.
В експозиції виставки представлені роботи відомих болгарських художників (Йордана Мажлекова, Івана Стоянова), українських митців, які мають болгарське походження (Лариси Пуханової, Володимира Філатова, Олександра Кари, Павла Баламаджі, Івана та Злати Шишман, Петра та Лариси Чакір, Ганни Харченко-Баламаджі) та художників, які щиро люблять Болгарію, неодноразово бували та писали мальовничі болгарські краєвиди (Олексія Возіянова, Віктора Медведєва, Оксани Стратійчук, Віталія Призанта, Ганни Примакової, Олексія Бідношея, Оксани Картавцевої, Вадима Жуковського, Тетяни Діденко та Ольги Шишман).
Живопис, графіка та скульптура, що представлені на виставці -– це відгук душі художників на поетичну красу Болгарії, глибока повага до її історичних постатей та культурних цінностей.
 
Тел. для довідок : +38 044 234 40 06
 

 

 

 
З 21 ДО 31 БЕРЕЗНЯ 2018
ЗАПРОШУЄМО ХУДОЖНИКІВ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ СУЧАСНИХ УКРАЇНСЬКИХ МИТЦІВ, ЯКА БУДЕ ПРОХОДИТИ В ГАЛЕРЕЇ "МИТЕЦЬ" (м.Київ, вул. В.Васильківська, 12) 
ДОВІДКИ ЗА ТЕЛ. 044 234-40-06
 

 

 

Колективна виставка у галереї «Митець» : лютий - 2018

 

Виставка сучасних українських митців. 20-27 лютого 2018 року

20 лютого 2018 року о 17-00 в галереї “Митець” відкривається виставка сучасних українських художників. Свої роботи презентуватимуть викладачі художніх учбових закладів Києва.
 
Серед учасників – Наталія Царінова, Андріан Бабюк, Оксана Сорокіна, Олексій Овчаренко, Оксана Мацик, Лідія Мельник, Олексій Омельченко, Іванка Шандрук, Тетяна Шевченко-Філатова, Олена Лисак.
 
 
 
 
 
11.12 - 19.12.2017  Виставка Нататлii Кохаль - акварель
Галерея КОНСХУ "Митець"
 
 
 
 
 
21 - 30 листопада 2017
 
ВИСТАВКА ГРАФІЧНИХ ТВОРІВ НАРОДНОГО ХУДОЖНИКА УКРАЇНИ, ЛАУРЕАТА ДЕРЖАВНОЇ ПРЕМІЇ УКРАЇНИ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА, ПРОФЕСОРА 
ФЕОДОСІЯ ГУМЕНЮКА

 

 

 

Виставка відомої української мисткині Галини Константюк презентує як нові роботи львівської художниці, так і ті, що вже полюбилися київському глядачеві.

"Образ жінки – домінуючий у творчості Галини Константюк. Сумні чи зажурені, радісні чи романтичні – кожен із них привертає увагу яскравою, притаманною львівській школі живопису, декоративністю. Тільки іноді «чарівниці» Галини Константюк дивляться просто на глядача – переважно вони самозаглиблені, а їхній погляд зведений до небес. Лялькова виразність кожного портрету суттєво підсилюється деталями, яких у портретах багато. Відчувається, що художниця ретельно продумує і промальовує одяг, прикраси та предмети, які оточують героїню. І в цих деталях немає дрібниць, швидше, в них знаходяться ключі до розуміння образу". ( Наталя Сухоліт).

Виставка працює щодня з 11-00 до 19-00, в суботу та неділю - до 18-00.

 

 

 

ЗАПРОШУЄМО ХУДОЖНИКІВ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ СУЧАСНИХ УКРАЇНСЬКИХ МИТЦІВ З 23 ДО 31 ЖОВТНЯ 2017.

ДОВІДКИ ЗА ТЕЛ. 044 234-40-06
 
 

04.10.2017

 

_______________________________________________________________________

 

2 жовтня о 17-00 ми відкриваємо виставку живопису відомої київської художниці Галини Городнічевої-Луцкевич. Галина – художник з яскравим колористичним даром та своєрідною стилістикою, жагою до свободи самовираження, яка відкриває для себе світ і себе для світу.
Працює в галузі станкового живопису та графіки. Основні жанри представлені на цій виставці – натюрморт та пейзаж. її роботам притаманні відчуття розкутості, дзвінкості та імпресії кольору, акварельний ефект в олійному живопису, гра з «плоттю» фарби та її імпровізаційні можливості. Експресія виконання (часто просто рукою), та занурення в розмаїття відчуттів.
Як українська майстриня вона любить і гостро відчуває красу навколишнього світу, а особливо пишну «барроковість» рідної землі, та все, що родить і квітне на ній (цикл «квітковий рай»). Художниці притаманне оптимістичне сприйняття світу, яке відображається в емоційно насичених полотнах, сповнених внутрішньої краси та гармонії.
Виставка працює щодня з 11-до 19-00, в суботу – до 18-00, неділя - вихідний.

 

 

 

Володимир Гончаренко. Выставка робiт.

Вiдкриття 11.09.2017 в 17:00. Галерея "Митець"

 

 

 

З 22 до 30 липня в художній галереї "Митець" буде проходити виставка сучасних українських митців. 

Свої роботи презентують Валерія Жембровська, Деніс Адушкін, Ірина Морванюк, Олексій Овчаренко, Надія Грекович, Марія Крікрівцева, Наталя Погорелюк, Олена Радаєва. В експозиції представлений живопис і графіка. 

 

 

 

________________________________________________________________________________

 

Олександр та Олексій Возіянови

(акварель)

30.06. – 10.07.

Виставка презентує творчість художника-пілігрима, опаленого часом, активного учасника історичних подій сучасної України, Олександра Возіянова та його сина – Олексія Возіянова.
Мандруючи життям, крізь часові та просторові катаклізми, Олександр занурювався в метафізичний світ акварельного простору, кольору, форми, плями, де вишукував образи, символи, в яких зашифровував сьогодення.
Непересічна особистість художника є основою цієї виставки.
У 2009 році сталася трагедія, яка стала початком нового творчого етапу у житті автора- згоріла його творча майстерня разом з усім мистецьким доробком! Дивовижним чином, неушкодженою залишилася єдина унікальна ліногравюра, портрет видатного українського філософа Григорія Сковороди.
Цей новий етап ознаменувався масштабними інтер’єрними розписами у Михайлівському золотоверхому соборі,в крипті Аскольда, що на Аскольдовій могилі, екстер’єру Успенського собору Києво-Печерської лаври. Мозаїчне полотно Київського залізничного Вокзалу. Автор розробив концепцію розписів крипти Аскольда, над втіленням яких працювала вся родина: син Олексій, невістка Оксана.
Твори Олексія також експонуються на цій виставці. Творчість автора Олексія Возіянова, відзначена в свій час грантом президента України, представлена легкими прозорими акварелями, які ведуть глядача дорогами акварельних мандрів по різним країнам (Грецією, Болгарією, Словаччиною) та різними мальовничими куточками України. Проте акварель не єдиний вид образотворчої мови, основне для Олексія – сакральне мистецтво.
Особливим насиченим колоритом вирізняються акварельні натюрморти Возіянова-старшого. Його характерні графічні начерки проводять глядача крізь історичні та життєві віхи (подорож у Західний Сибір, Нида, Надим, метробуд в Києві, Чорнобиль, революція Гідності…)
1972р.-визначна подія столиці - будівництво Київського метро, з найглибшою в Європі станцією Арсенальна. Мандрівки підземними тонелями, грандіозний будівничий процес, спонукали художника на серію оригінальних ліногравюр «Київський метробуд».
1986р.-трагічна історична віха світового масштабу - Чорнобильська катастрофа. Художник не міг залишатися осторонь, він мав стати свідком та активним учасником трагічних подій. Він вів свій творчий репортаж в безпосередньо біля зруйнованого реактора. Ця творча експедиція принесла в його творчу скарбницю серію актуальних графічних начерків та акварелей.
2013-14рр.-кульмінаційна точка відліку новітньої історії України - Революція Гідності. Олександр Возіянов - у центрі подій. І в день і в ночі фіксує атмосферу Майдану, спорідненість душ, надій та харизматичних образів учасників. Цей момент знайшов своє відображення у серії творчих замальовок: «Невідомі герої Майдану».
Мандруючи по життю з аквареллю автори передають своє світосприйняття, емоції, роздуми, настрої через колір, лінію, ритм, енергію та світло.
Отже художники, які є членами Лаврських художніх майстерень, різноманітні за творчим спрямуванням, а данна виставка представляє їх як витончених акварелістів.

______________________________________________________________________

 

З 21 до 29 червня 2017 в галереї "Митець" (В.Васильківська,12) проходить виставка Миколи Євтушенка (живопис, графіка). Галерея працює щодня з 11-00 до 19-00, в суботу - до 18-00.

Вихідний - неділя.

_____________________________________________________________________

 

Геннадій Польовий «Обличчям до сонця».  (акварель)

З 4 до 11 травня 2017 року в галереї «Митець» буде проходити персональна виставка відомого художника, поета, письменника, філософа, публіциста 90-річчного Геннадія Петровича Польового.
На виставці представлені твори різних років. Головна тема захоплення гармонією і досконалістю Божого творіння – красою природи яка нас оточує. Тому головний жанр – емоційно забарвлений пейзаж.
Позитивна емоційність персонажів – щедрого життєдайного сонця, мудрих дерев, замріяних річок, таємничих скелястих гір, палаючих протуберанцями пелюсток соняшників – все викликає в душі особливі почуття, відмінний настрій.
Завдяки життєрадісному погляду на оточуючий світ митцю вдається створювати сонячно-променисті твори.
«З роками, - говорить Геннадій Польовий, - викристалізувалася моя головна творча концепція, якій я намагався слідувати все моє життя. Торжество природи і відчуття радості існування – «обличчям до сонця» - сприйняття природи як найвищої божественної цінності, як найбільшого дару і щастя. В моїй уяві художник-пейзажист це людина з особливим відчуттям благоговіння перед Божою красою, з світлим світосприйняттям, з глибоким інтимним молитовним настроєм, з постійним гострим відчуттям нескінченного руху всесвіту».
Більше 60 років творчого життя присвятив митець оспівуванню краси природи.
Досконалий професіоналізм художника дозволяє йому з легкістю втілювати свої творчі задуми в будь-якій живописній та графічній техніці: олії, акварелі, ліногравюрі, темпері, малюнку, змішаних та особливих техніках власного винахідництва.
Польовий Г. П. – людина-легенда. За понад півстоліття щоденної праці створено тисячі неповторних художніх творів. Над деякими циклами технічно складних робіт автор працював до п’яти років.
Більшість робіт художника вже знаходиться в музеях, картинних галереях і приватних колекціях України та різних країн світу – Америки, Європи, СНД. Велика колекція найкращих творів знаходиться у Київській Дитячій Академії Мистецтв.
Н. Величанська

 

 

20.04 - 30.04.2017 - Дані Олів'є (Dani Olivier), фотографія. 

Виставка робіт унікального творчості відомого французького фото-художника, що працює в жанрі арт-ню, Дані Олів'є (Dani Olivier) www.daniolivier.com пройде в Києві з 20 по 30 квітня в галереї Київської Організації Національної спілки художників України "Митець" (вул. Велика Васильківська 12).
 
Кілька слів про творчість Дані Олів'є:
Дані Олів'є - паризький фотограф (народився в Парижі в 1969 році), що створює свої роботи шляхом проектування складних світлових ефектів і зображень на оголені тіла своїх моделей. Він не використовує для створення фотографій ретуш та будь-які графічні програми. Роботи створюються на чорному тлі без одягу, косметики і аксесуарів. Тільки піднесені тіла і особи, які відкривають приховане вимір; поза часом. Художник використовує першокласні, ультрасучасні світлові проектори та камери, щоб відобразити свій власний скомпонований дизайн на тілах. Ці жінки - його полотно. І цей полотно абсолютно позбавлений шовіністичних тенденцій.
Дані Олів'є про свою творчість: "Будь-який тип одягу, будь то жіноча білизна або футболка, є одним з видів моди. Це ода певного часу і тренда, і саме цього я уникаю. Я не розбираюся в« моді », це не моє напрямок. мою увагу зосереджено на елементах, на слідах руху ".
Хотілося б відзначити, що роботи Дані Олів'є друкуються на полотнах у великих форматах (80х110см, 70х100см), за рахунок чого досягається унікальний художній ефект.
 
Виставки Дані Олів'є за кордоном і в Україні:
2009 - Україна, Київ, галерея "Фонд сприяння розвитку мистецтв" (Found Art Gallery)
2011 - Україна, Київ, галерея "Митець"
2012 - Україна, Київ, галерея "Фонд сприяння розвитку мистецтв" (Found Art Gallery)
2012 - Франція, Париж, "Art and Events Gallery"
2015 - США, Лос-Анджелес, MOPLA (Month of Photography Los Angeles)
2015 - Франція, Арль, Voies off (fringe festival) "Nude Body and Soul"
2015 - Франція, Париж, "La quatrieme image"
2015 - Франція, Париж, соло-шоу в "Fotofever"
2016 - США, Лос-Анджелес, соло-шоу в "PhotoLA"
2016 - Франція, Париж, "Hotel Costes"
2016 - Франція, Париж, галерея "ArtPhotoBy"
2016 - Швейцарія, Базель "Baselworld"
 
Видані книги про творчість Дані Олів'є:
2011 "Abstract nudes"; Editions passage des soupirs
2011 "Us abstraits et psychédéliques"; Editions ESI
2012 "Anthologie de la photo de nu de Dani Olivier"; Editions ESI
2015 »Nus corps et âme"; Editions passage des soupirs
Ознайомитися з творчістю Дані Олів'є можна на його офіційному сайті:
www.daniolivier.com
 
Фото Художня галерея
 
Виставка працює щодня з 11-00 до 19-00, в суботу та неділю - до 18-00.
 
 
 
____________________________________________________________________
 
 
 

 

 
 
 

___________________________________________________________________________________

 
 
 
 
Катерина Корнійчук
«Італійський альбом»
10.03 – 19.03. 2017
Присвята Розальбі Кар'єрі 
/ Rosalba Carriera/
Пастель
 
10 квітня о 18-00 ми відкриваємо персональну виставку Катерини Корнійчук. Виставка присвячена Розальбі Карр'єрі (італ. Rosalba Carriera (1675 — 1757) — італійській художниці доби рококо в Італії та Франції, яка працювала в техніці пастель.
 
«Коли очікуєш на зустріч з чимось дуже важливим - кожна деталь стає головною та особливою.
Вулиці - як архітектурні лабіринти…
Вікна - як таємничі лаштунки приватного життя…
Старі стіни - як кам'яні візерунки та барокові тканини.
Канали , острови, ріка Арно - артерії життя міста…
Флоренція і Венеція - це маршрут моїх спогадів . І це також, альбом моїх особистих ілюзій про Італію доби Ренесансу». 
Художник Катерина Корнійчук
 
15.03 .2017р. – виповнюється 260 років з дня смерті Розальби Карр'єри.
Після Розальби Карр'єри пастель мала свої зліти та падіння. З 19 ст. пастель здобула популярності як самодостатня техніка і тримає ці позиції до сьогодення.
 
Про пастель
Пастель - це чистий мінеральний пігмент, який є першоосновою всіх відомих натуральних фарб. Тільки для зручності він сформований і пов'язаний клеєм . Міф про крихкість і недовговічність пастельних робіт давно спростований історією живопису.
Пастель і графична, і дуже живописна!
У пастелі з'єднуються лінія і колір: нею можна малювати і писати.
Особливість пастелі в тому, що при мінімумі сполучної речовини – клею, їй покривна кольрова маса являє собою окремі частинки пігменту, які відбивають світло та випромінюють його в різні боки, надаючи кольоровому шару особливої мерехтливості, оксамитності та характерної «пастельної» м'якісті.
Пастель вимагає точності, інтуїтивного «чуття» по відношенню до обраного кольору, тому що змінити його ,в разі неточності найчастіше неможливо. Чистий пастельний тон можливо досягти лише за рахунок первинного нанесення.
Пастель - це безліч барвистих шарів просвічують крізь один одного.
Кольори пастелі ніколи не зливаються повністю і не заглушають один одного остаточно - завжди залишаються у вигляді найдрібніших частинок - тому що в пастелі немає розчинника.
Пастель тліну часу не підлягає. Вона не вигоряє на сонці, не темніє і не тріскається, не боїться температурних перепадів. Мабуть, її єдиний недолік – взазлива до дотиків - на полотні або папері вона не «застигає», а продовжує житии.. Тому для захисту -пастельні роботи вимагають зберігання під склом.
Пастель вважається елітою технікою серед митців та поціновувачів - через вимагання високої майстерності від майстра, який створює, та особливої делікатності від колекціонера, який іх зберігає. 
Пастель - це магічна техніка. Це - сяйво, примарність і казковість!» -художник Катерина Корнійчук
 
В рамках виставки відбудеться майстер-клас з пастелі – 15.03 о 12:00
Виставка триватиме до 19.03.2017. 
Галерея працює щодня з11-00 до 19-00, в суботу - до 18-00. В неділю – з 12-00 до 18-00.

 

Тел. 044 234 40 06
 
 

_______________________________________________________________________

 

31.03.2017  -  Персональна виставка Дмитра Нагурного

 

 

__________________________________________________________________________________

 

Персональна виставка 

Заслуженого художника України Анатолія Валієва

«СКУЛЬПТУРА В ЧАСІ І ПРОСТОРІ»

10-20 березня 2017

Cкульптури Анатолія Валієва вирізняються довершеністю й закінченістю класики й водночас мисленням модерніста. Тематика гранично розімкнута — від янголів до танцюристів, від Врубеля й Данте — до Зерова та Дягілєва. Географія виставок і залишених містам пам'ятників — від Равенни
до Мельбурна, через Париж, Берлін, Токіо. Транзитом — пам'ятник, присвячений пам'яті геніального киянина Олександра Архипенка в самісінькому центрі Києва, — прямо в історію сучасного світового мистецтва.
Бронза й камінь, дерево й мармур його скульптур містять у собі радше вгадувані риси, ніж риси романтизму, що відчуваються. У м'якому, живописному трактуванні форми, пропорціях і в опрацюванні деталей, в загальному русі завжди точно знайдено основний пластичний мотив — центрострімкість діалогу форми. Спроба примирити вічний конфлікт між імпровізаційністю й
завершеністю, аналітичністю та інтуїтивізмом — у цьому пластична концепція
кожної його скульптури.
Готика та Арт Нуво, конструктивізм і постмодернізм внесли в його творчість ефект суцільної умовності, й стильова мова скульптора збагатилася «природною» ритмікою й «вітальністю». Як художник Анатолій Валієв стрімко долає кордони впливів, що його сформували, спираючись на
«зітхання вмираючого сторіччя» останньої фрази ХХ століття, прагнучи залишитися виразником його пластичних ідей.
Олена ЯГОДОВСЬКА, мистецтвознавець
Виставка працює щодня з 11-00 до 19-00, в суботу до 18-00, вихідний – неділя.

 

 

 

ЗАПРОШУЄМО ХУДОЖНИКІВ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ СУЧАСНИХ УКРАЇНСЬКИХ МИТЦІВ З 21 ДО 30 БЕРЕЗНЯ 2017. ДОВІДКИ ЗА ТЕЛ. 044 234-40-06

 

 

 

1-9 березня 2017

Виставка декоративно-прикладного мистецтва художників секції ДПІ КОНСХУ

1 березня о 17-00 ми відкриваємо традиційну весняну виставку декоративно-прикладного мистецтва КОНСХУ. В експозиції будуть представлені гобелени, батики, художнє скло, кераміка та інш. Серед учасників – відомі художники українського декоративного мистецтва – В.Балибердин, М.Голенко, М.Базак, О.Маріно, С.Кадочніков, Т.Зайцева, Г.Дюговська та інш.
Виставка працює щодня з 11-00 до 19-00, в суботу – до 18-00. 
Вихідний – неділя.

 

 

 

Тарас Мельников «Енергія пустоти» (скульптура)

20-28 лютого 2017

«Розуміння пустоти - це спостереження за тим, що знаходиться в світі явищ. Пустота завжди існує тільки з формою, завжди тягнеться до форми, щоб ствердити та закінчити себе» - вважає київський скульптор Тарас Мельников, виставку якого ми відкриваємо 20 лютого о 17-00.
В експозиції представлено 55 робіт, виконані автором за останні 10 років.
Галерея працює щодня з 11-00 до 19-00, в суботу – до 18-00, неділя вихідний.

 

 

 

З 31 січня до 9 лютого 2017 року в художній галереї «Митець» буде проходити виставка «Художник і театр». Експонуватимуться твори столичних художників, що працюють не лише в театрах Києва і України. Більшість секції художників театру, кіно та телебачення складають учні або послідовники чи шанувальники великого Майстра - Данила Даниловича Лідера, сторіччя з дня народження якого ми вшановуємо у цьому році. «Ця експозиція не є звітом, чи протокольним пунктом у програмі святкування ювілею, скоріше це відлуння, фіксація творчого процесу, що тривав і триватиме в мистецькому житті України, спираючись на традиції і пошуки нових доріг у мистецтві, завдячуючи підтримці спілки художників» - говорить Віктор Бариба - голова секції художників театру, кіно та телебачення КОНСХУ.

 

 

______________________________________________________________________

 

20 січня о 17-00 ми відкриваємо ретроспективну виставку видатного українського скульптора другої половини ХХ століття Анатолія Фуженка. Майстер створив галерею портретів видатних постатей життя і творчість, яких стали фундаментом культурного і духовного надбання сьогодення і мають грандіозний вплив на культуру, мистецтво та історію України в цілому.

В експозиції виставки будуть представлені портрети С. Параджанова, І. Миколайчука, В.Стуса, Л. Кадочнікової та інш.
Анатолій Семенович Фуженко народився 25 лютого 1936 року в селі Свидівок поблизу Черкас.
У 1962 році закінчив Київський художній інститут, майстерню М. Г. Лисенка і І. В. Макогона. Після тріумфального відкриття пам’ятника Т. Г. Шевченку у Москві, який був створений в співавторстві з М. Грицюком і Ю. Синькевичем у 1964 році, до Анатолія Фуженка приходить перша слава.
В середині 60-х друг Фуженка режисер С. Параджанов домовляється про надання молодому скульптору майстерні на території кіностудії імені О. Довженка. У ті роки на легендарній українській кіностудії вирував дух волі, дух Українського відродження. В майстернї можна було зустріти таких видатних особистостей як В. Стус, Л. Биков, А. Горська… Незлічене число яких було втілено в скульптурні образи це - І. Миколайчук, С. Параджанов, І. Дзюб, Г. Якутович, Л. Кадочнікова, І. Гаврилюк, К. Степанков, О. Лисенко, Р. Недашківська…
Наступний період творчості розпочався з 1968 року, він пов’язаний з новою майстернею Фуженка, що знаходилася на вулиці Філатова. У стіни цієї робітні перекочувала потужна, незбагненна енергія свободи, яка була оазою ,криницею для спраглих, притягувала багатьох визначних діячів культури - М. Вінграновський читав у майстерні свої вірші, А. Роговцева, К .Степанков, І. Миколайчук, Л .Осика, Л. Сердюк і багато звичайних і видатних людей побували в гостях у Фуженка в ті роки…
У цій майстерні народжувались нові твори, у тому числі, численні портрети друзів. Чимало нових знайомств зав’язалося саме під час портретування - близькими друзями Фуженку стали Л. Биков, Г. Кальченко, В. Стус. В. Верещак, професор Шевельов, І. Григоров, В. Дробиш, Маляревич. У той час світ побачили такі композиції як «Двоє», «Сімя», «Аліпій», «Григорій Сковорода»… В кінці 70-х Анатолій Семенович з величезним натхненням працює над проектом пам’ятника «Коліївщина», що мав стати новою прикрасою міста Умань. Його покликом була монументальна скульптура, йому вдалося створити величні образи юного О. Довженка в селі Сосниця, образ Нестора Літописця для музею книги і друкарства, монумент «Три Матері» на Кіровоградщині, «Україна» для міста Ульяновск, «Оплакування» в Буші. Одною із останніх робіт став портрет молодого Т. Шевченка, подарований Анатолієм Семеновичем громаді міста Вільнюс. Також серед визначних робіт пізнього періоду варто згадати портрет і меморіальну дошку Д .Нарбуту, а також клейноди і композиції до пам’ятника Б. Хмельницькому в Черкасах. Творчий доробок майстра включає сотні скульптур…
Серце Анатолія Фуженка зупинилося 3 жовтня 1999 року. Майстер похований на Байковому цвинтарі.

 

 

 

ЗАПРОШУЄМО ХУДОЖНИКІВ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ СУЧАСНИХ УКРАЇНСЬКИХ МИТЦІВ З 9 ДО 18 ЛЮТОГО 2017. ДОВІДКИ ЗА ТЕЛ. 044 234-40-06

 

 

 

1 - 10 грудня 2016 р. - Ольга Кизуб "Червона парасоля на зеленому полі"

 

____________________________________________________________

 

22-30 листопада 2016 р. - Аношкіна Світлана. Живопис

 

http://blogs.korrespondent.net/blog/2340/3776643/

https://www.youtube.com/watch?v=Dqa5WjOx25c

 

____________________________________________________________________________

 

 

01.11.2016 - Відкриття персональної виставки заслуженого художника України Аліси Забой "Скульптурні історії Аліси Забой". Столична галерея "Митець". Виставка працюватиме до 10 листопада щодня: понеділок-п'ятниця з 11-00 до 19-00, субота-неділя з 11-00 до 18-00. Вхід-вільний.

 

Фото Анни Лукьяненко

03.11.2016

_________________________________________________

 

 

11.10 - 20.10.2016   Виставка секції декоративно-прикладного мистецтва

 

________________________________________________________________________

 

1.10.- 10.10. 2016 - Роботи Олександра Годунова на виставці династії Годунових в художній галереї "Митець" 

 

 

Виставка сучасних українських художників у галереї "МИТЕЦЬ" 22-30 вересня 2016 року

 

22 вересня о 17-00 в художній галереї "Митець" відкривається виставка сучасних українських митців. Свої роботи представлять Зіновчук Наталія, Обухова Елеонора,  Шуляк Олена, Кушнір Ірина, Кізуб Ольга, Багацька Наталія, Шевченко Вадим, Бабюк Андріан, Ричкалова Людмила, Адушкін Денис, Царінова Надія та Царінова Наталія. 
 
 

 

 

 

10.09. 2016р., о 17.00. Галерея "Митець" презентуэ "Ірина ВЕШТАК- ОСТРОМЕНСЬКА. Плакат. Живопис. Скульптура". 
Виставка триватиме до 21 вересня.
 

 

 

22.08. - 31.08 - Виставка Володимира Петровича Лященка в галереї "Митець"

 

_________________________________________________________________________

 

"Рідні та різні"

Виставка з такою назвою відбулася нещодавно у галереї «Митець», а її організатором стала Секція критики та мистецтвознавства Київської організації Національної спілки художників України. Наталія Снарська, куратор проекту, розповіла про творчий задум, де червоною стрічкою проходе тема родинного спадкоємства у мистецтві. На цей раз - це плідна мистецька династія чотирьох поколінь, починаючі від народного художника України Євгена Всеволодовича Волобуєва та його дружини - заслуженої художниці України Олени Нилівни Яблонської, їхніх дітей Євгена та Наталки, онуків Дар’ї Єпіхіної, Соні Атлантової, та правнуків Данила Трінеєва та Германа Кліменка. 

Експозиція побудована так, що глядач може прослідкувати розвиток мистецького періоду України починаючі з тридцятих років минулого століття до сьогодення. Концепція проекту - це спроба з’ясувати, яким чином відбувається формування творчої особистості в художній родині, який відбиток накладає мистецьке оточення на життя та творчість. Постільки діти та онуки художників ростуть в особливому творчому середовищі, то чи можуть вони обирати власний шлях, чи це вже своєрідна приреченість слугувати мистецтву?  А якщо так, то яким чином продовжувати, як знайти свій шлях своє творче обличчя? 

Виставка дає відповіді на ціле коло запитань і демонструє, що в кожного з представлених авторів сформувалося своє бачення світу, свій досвід і свій талант. Виразна форма, яскраві кольори в роботах О.Яблоньскої, м’яке світло картин Є.Волобуєва-старшого створюють своєрідне підґрунтя для осмислення та трансформації творчого мислення їхніх нащадків. 

Творча династія Волобуєвих-Яблонських це яскраве сузір’я в культурно-мистецькому середовищі українського народу. Художні здібності були прищеплені батьком родини Нилом Олександровичем Яблонським. Цілу школу українського живопису створила народна художниця України Тетяна Нилівна Яблонська, сестра Олени Нилівни. 

Від покоління до покоління передавалося осмислення оточуючого світу через художні образи, яке і створило оте вагоме підґрунтя, на якому розквітав талант кожного з цієї родючої творчої родини. 

У своїх спогадах Н.Волобуєва окреслила самобутній осередок сім’ї, який сформувався на принципах взаємної поваги та любові та самовідданого слугування мистецтву. Благословення нести красу в життя, сповідувати споконвічні гуманні цінності стали притаманними кожному з цієї унікальної родини. «Все у нашому побуті було впорядковано творчості. Буденності у нас не було, у всьому оточенні ми звикли бачити красу, щось особливе. Тому кожна річ мала цінність, зберігалася як реліквія, і тільки набирала вагу з роками. Мама була фахівцем у оздобленні дитячих книжок і прекрасним педагогом», - розповіла Наталія Євгенівна.

Дійсно, представлена графічна серія робіт О.Яблонської передає, якими цінностями жила родина. А вони, прості і, водночас так важливі, – це родинний затишок, любов до дітей, турбота один до одного та вміння бачити красу у буденному оточенні. Такими є представлені малюнки власних дітей, де вони читають, бавляться, малюють: «Маленька Даша», «Туся на коні», «Женя з гітарою», «Брат і сестра»,  «Женя з вантажівкою», «Діти малюють». 

А ось твори онуків, для яких прості мотиви з дачного життя перетворюються у цілі оповідання з життя дружньої родини.  Летять у світ «Білі птахи» Софії Атлантової, хвилює своїм теплом «Портрет бабусі» Дар’ї Епіхіної, красномовно розповідає про затишок «Бабусіна дача» Германа Кліменка.  Доповнює експозицію декілька творів Н.Волобуєвої, де відокремлюється її «Автопортрет». Художниця присвятила своє життя іконопису, і відома сучасному глядачеві персональною виставкою творів присвячених темі АТО. Приємно вражає несхожість, особлива родзинка, притаманна кожному автору.

Наталія Євгенівна розповіла, що для цієї виставки були підібрані роботи, які створювалися в родинному оточенні, інколи в гострій для художника ситуації. Особливо це стосується автопортретів. Писати портрет іншої людини (з якою не пов’язаний родинними відносинами), з одного боку, - простіше, а з іншого, – неабияк важче. Тут потрібна особлива делікатність, інтимність душевних взаємовідносин. Наважитися на створення портрету своїх рідних не так просто, бо творчий авторитет батьків стає перешкодою до власного художнього процесу. 

Але представлена виставка показує як з генами людина отримує не тільки творчі здібності, водночас формується яскрава індивідуальність. Саме такими  є кожне покоління рідних, але різних художників династії Волобуєвих- Яблонських. Так, зберігаючи родинні цінності та створюючи власні творчі надбання, кожен з представлених засяяв своїм світлом на творчому Олімпі української культури. 

На виставці немає парадного пафосу, навпаки - автори запрошують зануритися у специфічну атмосферу буденного життя, де живопис переплітається із побутом, створюючи водночас особливий стан довіри та сердечності.  Міцні родинні відносини, любов до мистецтва та слугування українському народу притаманні цій дивовижній родини митців. І якщо говорити про незалежну Україну, про оту українську національну спільноту, яку ми виборюємо, то потрібно орієнтуватися на такі родини, бо саме на них тримається шляхетність та порядність істинного українства.

 

Валентина Єфремова, мистецтвознавець, 
заслужений працівник культури України 
 
10.08.2016
 

__________________________________________________________________

 

Міжнародна виставка художніх робіт

«Мистецтво Чжень Шань Жень – Україна»

(Істина Доброта Терпіння)

Відбудеться з 1 по 9 серпня 2016 року в Художній галереї «Митець» (м. Київ, вул. В. Васильківська, 12)
До експозиції виставки включені репродукції 12 художників з США, Канади, Китаю, Тайваню і Японії – всього 40 картин. Оригінали картин виконані олією на полотні, в стилі традиційного реалізму або «New Renessans», деякі картини написані в традиційному китайському стилі.
Твори цієї виставки створені співтовариством художників, які завдяки стародавньої китайської медитативної практики Фалуньгун, поліпшили свій фізичний і духовний стан і поглибили своє розуміння життя і Всесвіту. Ця виставка допомагає проілюструвати славний шлях художників, як вони прагнуть відродити основу людської моралі, повернути божественність художніх форм і поширювати принципи Істина, Доброта, Терпіння у всьому світі.
Принципи Істина-Доброта-Терпіння є корінним властивістю Всесвіту, наріжним каменем людської моральності, основою миру і свободи. Це поняття понад часу, простору, культури, релігії і політики. Залежно від внутрішнього стану художника, живопис наповнюється силою, здатною будити в людині її добру або злу сторону.
Авторів цих робіт об'єднала одна спільна ідея – за допомогою мистецтва показати яке прекрасне життя, якщо слідувати її високим ідеалам – Істині Доброті і Терпінню.
І, як повна протилежність цьому, в картинах зображується жорстоке переслідування послідовників Фалуньгун, яке розгорнув комуністичний режим Китаю в 1999 році.
Невигадані герої картин, які відстоюють ці ідеали, вражають своєю силою духу, стійкістю і неймовірною мужністю. Багато художників на собі випробували страждання тюремних катівень, пройшли всі жахи переслідування за свої переконання.
Тому, внутрішній зміст картин – це заклик, імпульс до співчуття, терпіння, прагнення до краси людської душі. Ми сподіваємося, що виставка сприятиме відродженню духовного стану суспільства і, сподіваємося, що картини пробудять в людях їх добру сторону.
тел. (095) 33 59 26
тел. (044) 234 40 06

 

____________________________________________________________________
 

25 липня о 17-00 в галереї "Митець" відкриється виставка "Рідні та різні", на яку ми чекаємо з особливим нетерпінням.
Організатор виставки - секція критики та мистецтвознавства КОНСХУ, куратор - Наталія Снарська.
На виставці зібрані роботи чотирьох поколінь художників, які охоплюють період з тисяча дев’ятсот тридцятих років до сьогодення. Це спроба з’ясувати, яким чином відбувається формування творчої особистості в художній родині, який відбиток накладає мистецьке оточення на життя і на роботу. Чи можуть діти і онуки художників обирати власний шлях, або з дитинства відчувають себе зобов’язаними продовжувати справу старших? І яким чином продовжувати?
В кожного з представлених авторів своє бачення світу, свій досвід і свій талант. Рішуча, виразна форма, яскраві кольори в роботах Олени Нилівни Яблоньскої, м’яке світло картин Євгена Всеволодовича Волобуєва - як вони відбиваються і трансформуються в подальшій творчості їхніх нащадків. І що з’явилося непередбачене - в кожного своє особисте, несхоже і навіть немислиме для інших.
Питання художніх династій в українському мистецтві 20-21століть іще чекає на свого дослідника. Ми підібрали роботи, які створювалися в родинному оточенні, в гострій для художника ситуації. Писати портрет іншого художника (який є не просто натурою, а чоловіком, батьком, матір’ю, братом) з одного боку, - простіше, а з іншого, – неабияк важче.
Адже, хоча автор має унікальну можливість порадитися з зображуваним колегою, він весь час відчуває необхідність відстояти саме своє право бачити і працювати по-своєму.
В художній родині діти змалечку оточені атмосферою творчості і інтуїтивно відчувають мистецтво. Більше того – і предмети щоденного побуту добираються із підсвідомими вимогами художньої доречності.
Поняття краси також своєрідне: це радше не «краса», а «живописність» - слово, до якого важко дібрати точне визначення, проте діти в такому оточенні швидко вчаться розрізняти, що живописне, а що – ні. Гени накладають схожість на обличчя родичів, але люди, подібні, як дві краплі води – рідкість, навіть в межах однієї родини. Окрім рис обличчя є ще й індивідуальна міміка, пластика, вік, вдача тощо. Щось подібне відбувається і в мистецтві. Кожен з представлених художників – яскрава особистість, але, вдивляючись уважно, можна розпізнати спільні витоки їхньої живописної манери. Наче кольори, змішані на одній палітрі, художники однієї родини – різні і рідні. Ми запрошуємо глядачів зануритися у специфічну атмосферу буденного життя, де живопис переплітається із побутом, рідні обличчя частенько поплямовані фарбою,
а придбані на ринку овочі в першу чергу розглядаються, як реквізит для вірогідних натюрмортів.
 
 

18.07.2016

 

__________________________________________________________________

 
 
1 липня о 17-00 в галереї "Митець" (вул.В.Васильіківська, 12) відкриється виставка сучасних українських художників "Спогади про...". Свої роботи представлять ОЛЕНА ВАСИЛІВ, АНАТОЛІЙ ТКАЧУК, ЯРОСЛАВ СТЕЦЕНКО, ОЛЬГА ЧУДНА, ОКСАНА ГРЕК, ГАЛИНА КОНСТАНТЮК, ОЛЕНА ЛЕУС, МАРИНА ЛЕЛЬЧУК, ДЕНИС АДУШКІН, ОЛЕКСАНДР та ВОЛОДИМИР МИКИТЕНКИ.    Виставка працюватиме щодня з 11-00 до 19-00, в суботу та неділю - до 18-00.

27.06.2016

_______________________________________________

 
 
 
ЗАПРОШУЄМО ХУДОЖНИКІВ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ СУЧАСНИХ УКРАЇНСЬКИХ МИТЦІВ З 1 ДО 9 ЛИПНЯ 2016. ДОВІДКИ ЗА ТЕЛ. 044 234-40-06
 
 

__________________________________________________________________________

 
 
24 травня о 17-00 в галереї "Митець" відкривається виставка заслуженого художника України Анатолія МарчукаВ експозиції представлений живопис та акварелі. Виставка присвячена 60-річчу художника.

Протягом виставки галерея працюватиме щодня з 11-00 до 19-00, у суботу - до 18-00, вихідний - неділя.

 

_______________________________________________________________________

 

12 травня о 17-00 в галереї «Митець» відкривається виставка живопису Ярослава Стеценка, який створює свій світ художніми образами сповненими власних почуттів. Дійсно прав поет, який сказав «коли відчув в собі талант, то не для того щоб мовчати» .
Ярослав Стеценко протягом останніх років постійно займається виключно живописом. До душі Ярославу могутній А.Дюрер, романтична творчість імпресіоністів, особливо хвилює П.Сезан, А.Матіс, А.Модильяні. Щоб знайти співвідношення з оточуючим світом він звершив подорож до Індії, побував у Гімалаях, занурився у культуру та філософію буддизму. Прихильником індуського мистецтва він не став, але пошуки власного шляху наклали своє нашарування, надали впевненості стати художником, вплинули на формування світогляду. 
Так про що ж мріє Ярослав, що його хвилює, турбує, не дає спокійно жити? Відповіді знаходимо в серії його картин «Маски», «Образи тварин», «Альтернативний живопис», «Початок», «Нове». Ми бачимо, що у створенні образів домінує декоративність, форма будується через площинні співвідношення. Художник використовує майже чисті кольори без світлотіньових градацій, кожен образ супроводжує графічний обрис, як намагання захистити своє одкровення від світу. Ви не знайдете в його картинах бурхливого настрою, скоріше на вас вплине струмінь легко ранимої душі та витончених почуттів, або констатація спостережливого естета.
Веління грецьких мудреців «Познай самого себя!», написане на фронтоні храму Аполлона Дельфійського і буде нашим побажанням Ярославу Стеценко на його нелегкому творчому шляху.

 

Валентина Єфремова мистецтвознавець, заслужений працівник культури України, лауреат премії ім. Платона Білецького.

 
 

____________________________________________________________________________

 
 
3 травня 2016
Виставка Ольги та Олександра Ворони в галереї "Митець"
 
 
 
 
21 квітня 2016
художня галерея Митець відкриває виставку заслуженого художника України, художника-постановника Київської державної оперетти (1967- 1991) Веніаміна Заславського "Київ. Краків. Єрусалим".
 
___________________________________________________________________
 
06. 04. 2016
ЗАПРОШУЄМО ХУДОЖНИКІВ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ СУЧАСНИХ УКРАЇНСЬКИХ МИТЦІВ З 10 ДО 20 ЧЕРВНЯ 2016. ДОВІДКИ ЗА ТЕЛ. 044 234-40-06
 
 

_____________________________________________________________________________

 
 
11 квітня 2016 р.  0 17-00 в галереї "Митець" відкривається виставка Ірини Годунової "Танці і мандри".
Pro-Am - Professional+Amateur, течія у спортивних бальних танцях, де танцор-професіонал танцює у парі з любителем-початківцем. Pro-Am існує вже багато років у США та Азії та стрімко набирає оберти популярності в Україні. 
В ідею Pro-Am закладено прискорене зростання танцювального рівня учня за рахунок навчання, танцюючи в парі зі своїм тренером. 
Змагання з Pro-Am проводяться по всьому світу, що допомагає також побачити різні країни та отримати незабутні враження від мандрівок.
Історія танцювальної Pro-Am пари Ірина Годунова та Денис Парфьонов почалася у вересні 2012 року. За плечами танцюристів величезна кількість годин, проведених разом за роботою в танцювальному залі, та десятки різноманітних виступів як на території України, так і за кордоном.
Всі надзвичайні враження від своїх подорожей Ірина успішно намагається передати у своїх роботах, які Ви сьогодні маєте можливість побачити на її виставці, яка символічно отримала назву «Танці і мандри Ірини Годунової».
Виставка триватиме до 20 квітня і працюватиме щодня, крім неділі, з 11-00 до 19-00, в суботу - до 18-00.
 
 

________________________________________________________________

 
 
У галереї «Митець» відкрилася виставка сучасних українських художників, яка триватиме до 31 березня.
ХОЧА «Митець» є «дитиною» Київської організації Національної спілки художників України, свої роботи представили автори з усієї країни - Запоріжжя, Києва, Криму, Одеси, Херсона. Експозиція вийшла багатогранною, як з географії, так і по стилістичної манери авторів.
Пейзажі Ірини Дараган-Богодист, Тетяни Зайченко, Олега Пронтенко та Тетяни Чакаловой дозволяють насолодитися мальовничими куточками України, а Лари Климової переносять нас у далеку Нову Зеландію. Роботи Лариси Булигіна занурюють в казковий світ, а Олександра Вовка - в абстрактний.
Але найбільш сильне враження на мене справили чотири портрети, представлені Наталією Багацькому: художника і філософа Феодосія Тетянича, гуцула з Дземброні, Чукутіхі і матері з дитиною - сучасної української мадонни. Наталя - уродженка Яворівського району Львівської області. Вона живе в Києві, але її приваблюють образи земляків. «Хочу зберегти в нашій пам'яті ці прекрасні, натхненні обличчя, - каже художниця. - За багатьма з них складають легенди. Наприклад, розповідають, що Чукутіха могла три доби без перерви співати українські пісні, жодного разу не повторившись ».
Виставлені живописні портрети - перша зустріч з творчістю художниці. Її основна робота - художник по костюмах.
Багато авторів виставлених в галереї картин непрофесійні (формально, за освітою і членства в НСХУ) художники. Лариса Булигіна - ландшафтний дизайнер, Тетяна Зайченко - керівник хору, Лара Климова - лікар. Але всі вони у владі живопису.
«Бути художником - це стан душі людини, коли йому є про що розповісти глядачеві, переносячи його в чарівний світ природи і фантазії», - вважає Лариса Булигіна.
Нова виставка в черговий раз підтвердила незаперечну істину, що творчість - НЕ рутинна обов'язок, а своєрідне сприйняття навколишнього світу, потреба поділитися цим з іншими. Коли художнику це вдається, світ стає трохи краще.
 
 
Автор: Олександр БІЛЕНЬКИЙ.
 
 
 
 
11- 20 квітня 2016. Виставка "Акварель. Рисунок. Гравюра" в галереї "Митець".
ЗАПРОШУЄМО ВСІХ БАЖАЮЧИХ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ!  
 
 
 
З 21 до 31 березня 2016  ЗАПРОШУЄМО ХУДОЖНИКІВ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ СУЧАСНИХ УКРАЇНСЬКИХ МИТЦІВ. Довідки за тел. 044 234-40-06.
 
 
 

22.02.2016 - Сьогодні учасники виставки "Портрет" писали натуру

 

21.02.2016 -  Виставка «Портрет» в київській галереї «Митець»

 

Відкриття виставки "Портрет" 20.02.2016

 

20 лютого в 17-00 в галереї "Митець" (вул.В.Васильківська,12) відкривається виставка "Портрет". Відвідувачі галереї зможуть побачити роботи Івана Марчука, Оксани Картавцевої, Валентини Плавун, Ольги Кравченко, Ірини Базиріної, Олександра Мельникова, Миколи Соколова, Андрія Пони, Вадима Шевченка, Анатолія Постоюка, Сергія Корабельнікова, Данили Тринеєва, Наталі Фурсіної, Паули Литовченко, Олега Пронтенко, Анни Пронтенко, Віктора Гала, Ольги Соловйової, Віктора Медведєва, Ольги Коваленко, Ігоря Лисенка, Елли Лисенко та Надії Товпиги.
Виставка відкрита щодня з 11-00 до 19-00.
29 лютого - з 11-00 до 13-00.
В суботу та неділю - до 18-00.

 

____________________________________________________________________

 
 
 1.02.2016 - Відкриття виставки секції декоративно-прикладного мистецтва
 

_______________________________________________________________________

 

26.01.2016

З 1 по 9 лютого 2015 р. в галереї «Митець» (Київ, вул. Велика Васильківська, 12) відбудеться виставка робіт видатного українського графіка другої половини ХХ ст., Народного художника України Олександра Григоровича Данченка (1926-1993).
 
Майстер заявив про себе вже дипломною серією офортів «Визвольна війна українського народу проти польської шляхти 1648-1654 рр.» (1954). Роботи з цієї, а також наступної його знаменитої серії «Народні герої України» (1961-1962) представлені чи не в кожному історичному та краєзнавчому музеї України. Серед інших станкових робіт художника варто відзначити такі небачені раніше в українській графіці складні композиції, як триптих на тему поеми Т.Г. Шевченка «Сон» (1961), груповий портрет літописних засновників Києва «Кий, Щек, Хорив та сестра їх Либідь» (1964), а також серію «Корюківка» (1971), присвячену пам’яті 256 українським сіл, що були спалені німецькими окупантами.
 
Особливо плідно майстер працював у жанрі книжкової графіки. При цьому він вважав, що художник має не просто ілюструвати сюжет, але працювати з книжкою як цілим, підпорядковуючи всі елементи оформлення єдиному завданню: вираженню головної концепції твору, його глибинного змісту. В результаті оформлені ним книги кожного разу ставали подією художнього життя України. До їх числа належать «Козацькому роду нема переводу» О. Ільченка (1967), «Декамерон» Д. Бокаччо (1969), «Енеїда» І. Котляревського, «Історія одного міста» М. Салтикова-Щедріна (1976) «Десять днів, що потрясли світ)» Джона Ріда (1978), «Кобзар» Т.Г. Шевченка (1984) та ін.
 
Роботи О.Г. Данченка зберігаються в усіх великих художніх музеях України, музеях Росії та США, численних приватних збірках в Україні та за її межами.
 

 

______________________________________________________________________________

 

11 січня 2016 року о 17- 00 ми відкриваємо виставку молодих українських митців. В експозиції представлені роботи Андрія Потурайла, Каріни Ясінової, Олени Лук'янової, Тетяни Зайченко, Жанни Захарченко, Олексія Портяннікова, Лікни Дубінської, Дмитра Філатова, Катерини Гуріної.

Виставка працюватиме щодня з 11-00 до 19-00, в суботу та неділю - до 18-00. Тел. 234-40-06.

 

 

ЗАПРОШУЄМО ХУДОЖНИКІВ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ ПОРТРЕТУ, ЯКА БУДЕ ПРОХОДИТИ В ГАЛЕРЕЇ "МИТЕЦЬ" З 20 ДО 29 ЛЮТОГО 2015. 

Під час проведення виставки митці матимуть змогу продемонструвати свою майстерність написання портрету в різних техніках і стилях виконання безпосередньо в виставковому залі! 
Тел. для довідок 044 234 40 06.

 

 

ГАЛЕРЕЯ "МИТЕЦЬ" (М.КИЇВ, ВУЛ. В.ВАСИЛЬКІВСЬКА, 12) ЗАПРОШУЄ ХУДОЖНИКІВ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ СУЧАСНИХ УКРАЇНСЬКИХ МИТЦІВ В СІЧНІ 2016.    Довідки за тел. 044 234-40-06.

 

 

ПЛАН ВИСТАВОК ГАЛЕРЕЇ "МИТЕЦЬ" (ВУЛ. ЧЕРВОНОАРМІЙСЬКА, 12) НА СІЧЕНЬ 2016

4-9 - Конкурс на кращий твір року, 8.01. - відкриття
11-20 - виставка сучасних українських художників
21-30 - виставка Діденко Т.І. /графіка, КОНСХУ/

 

 

10.12.15 - 19.12.15 - Відкриття персональної виставки творів Сергія Московченка. Київська організація національної спілки художників України.

 

 

01.12.- 09.12.2015 - Художня галерея "Митець",виставка скульптури "ЧИСТИЙ ЛИСТ". Гречаник Н., Журавель В., Казаченко Б., Рідзель Х.,Тронський П., Золотарьов О., Роздобутько Я.  Секція скульптури Молодіжного об'єднання КоНСХУ.   Куратор Дідур Д.

 

 

20 листопада 2015 відкриття виставки робіт Дійсного Члена Європейської Гільдії художників, що працюють у техніці пастелі (Pastel Guild of Europe), Члена Національної Спілки художників України Катерини П'ятакової - «Долонями до неба».

«Долонями до неба» - це синтез енергій природних стихій і глибокої емоційності, мелодій повітря і води, миттєвостей життя, втілення почуттів людини серед явищ природи. Це єднання радості існування і різноманіття форм життя. Насичений або м'який колорит кожної роботи відіграє особливу роль, розкриваючи задум художниці. Все зосереджено на велич і досконало природної краси, її неповторності та непередбачуваності, її свободі, як і свободі творчого пориву автора.
У подяці і благанні ми повертаємо долоні до неба. Щиро відкриваючи своє серце і, розкриваючи обійми, ми повертаємо долоні до неба.   В очікуванні дива ми повертаємо долоні до неба.
   На експозиції будуть представлені роботи декількох років творчості автора, написані в техніці пастелі. Робота в цій техніці припускає торкання паперу подушечками пальців, абсолютне єднання художника і його творіння.
   Катерина П'ятакова лауреат та переможець багатьох українських та міжнародних виставок і конкурсів.
У 2012 році Катерина П'ятакова була представлена ​​в ТОР100 кращих художників з 42 країн світу на Міжнародному фестивалі PALETAFEST в Хорватії, а в 2013 році робота художниці брала участь у VI Міжнародному Бієнале пастелі в Польщі.
      Як педагог, Катерина є автором понад 100 розвиваючих занять для дітей з історії мистецтв, рисунку та живопису, більше п'яти років працює як педагог-волонтер в Центрі реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, використовуючи техніку пастелі в якості терапії для дітей з інвалідністю. Нагороджена Почесною відзнакою за соціальну роботу.
Картини Катерини П'ятакової знаходяться в приватних колекціях України, Європи, США, Австралії та Росії.
Роботами художниці прикрашені обкладинки збірок віршів в США і Нової Зеландії, а також використовуються в якості ілюстрацій до навчального посібника з образотворчого мистецтва.
 
   Виставка проходитиме з 20 листопада по 30 листопада в галереї «Митець» за адресою: вул. Велика Васильківська, 12.
Час роботи галереї: Пн-Пт 11:00 - 19:00, Сб і Нд 11:00 - 18:00. Вхід вільний
 
Урочисте відкриття виставки 20 листопада в 17:00. Вхід на відкриття виставки за запрошенням.
 

 

 

 

10.11.2015Відкриття виставки Олени Михайлової-Родіної.

 

 

10.11.15 - 20.11.15 - Київська організація національної спілки художників України.  Відкриття персональної виставки творів Олени Михайлової-Родіної та презентація каталогу робіт художниці.

 

 

 

02.11.2015  - Відкриття персональної виставки Наталії Ніколайчук. Фото Романа Шипіло.

 

 

22 - 31.10. 2015  -  Київська організація національної спілки художників України. Леонід Морозов - виставка ЖИВОПИС 

 

 

12 - 20 жовтня 2015 - Запрошуємо на виставку "Акварель" художниці Любов Ткач. Галерея "Митець"

 

 

01.10.2015 - Виставка секції декоративно-прикладного мистецтва Національної Cпілки Хдожників України
Виставка триватиме до 10 жовтня.

 

 

 

22.09 - 30.09. 2015
ГАЛЕРЕЯ "МИТЕЦЬ" ЗАПРОШУЄ ХУДОЖНИКІВ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ СУЧАСНИХ УКРАЇНСЬКИХ МИТЦІВ
Довідки за тел. 044 234-40-06

 

 

11 серпня 2015 гр.  о  19:00
Персональна виставка Андрія Холоменюка «ЗБЕРЕЖЕННЯ ЄВРОПИ»
Художня галерея "Митець"

 

 

01.07. - 09.07. 2015
1 липня 2015 в художній галереї "Митець" відкривається виставка Людмили Задорожної (живопис, графіка). Виставка триватиме до 9 липня.
Галерея працює щодня з 11-00 до 19-00, в суботу - до 18-00, вихідний неділя.

 

22.06 - 30.06. 2015 р. - ЗАПРОШУЄМО ХУДОЖНИКІВ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ СУЧАСНИХ УКРАЇНСЬКИХ МИТЦІВ, ЯКА ВІДБУДЕТЬСЯ З 22 ДО 30 ЧЕРВНЯ 2015 В ГАЛЕРЕЇ "МИТЕЦЬ". ТЕМА ВІЛЬНА!  Тел. для довідок: 234-40-06

 

22 мая в 17-00 - Відкриття виставки ГЕЛЕНИ ПАВЛЕНКО та  ДМИТРА КОРСУНЯ.


 

 

З 21 по 30 квiтня 2015 г. - Роботи Оксани КартавцевоI, виставка "Художник і місто" у галереї "Митець"


 

 

З 2 до 9 квітня 2015 в художній галереї "Митець" (вул. Червоноармійська, 12) буде проходити виставка київського художника Руслана Кутняка. Проект, який автор презентує на розсуд публіки називається "Сезони та Стихії". Галерея образів відомих українських і світових лідерів виконані на банківських листах нерозрізаних купюр, протиставляється автором зображенню Божественної форми - Туринської плащаниці. Глядач, за задумом художника, стає третьою активною дійовою особою експозиції.
Цікаво те, що всі купюри, використані автором, є справжніми.
Виставка працює щодня з 11-00, до 19-00, в суботу та неділю - до 18-00.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.03.2015 - 31.03.2015

23 березня в художній галереї "Митець" (вул.Червоноармійська, 12) о 17-00 відкриється виставка "Художник, Жінка та Весна" (живопис, графіка, скульптура, декоративно-прикладне мистецтво). Свої роботи представлять Людмила Внучкова, Галина Бодякова, Тетяна Юрченко, Віктор Медведєв, Віктор Іванів, Роман Чудновський, Тетяна Діденко, Святослав Денисюк, Микола Соколов, Володимир Микитенко, Святослав Саратовський. Виставка триватиме до 31 березня.
Галерея працює щодня з 11-00 до 19-00, в суботу та неділю з 11-00 до 18-00.
Тел. 234 -40--06

 

 


 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

03.03.2015 - 10.03.2015

Весняна виставка секції декоративно-прикладного мистецтва Київської організації Національної спілки художників України. 3-10 березня 2015р. Відкриття - 3 березня о 17.00.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.01.2015 - 30.01.2015

20 січня о 17-00 галерея "Митець" відкриває виставку сучасних українських митців. Свої роботи презентуватимуть Борис Кучер, Олена Кучер, Роман Чудновський, Ольга Сторожук, Тетяна Ягодкіна, Марина Анохіна, Ірина Кладова, Надія Чигарських, Ірина Блажієвська, Павло Вишенський, Володимир Костюк, Оксана Чахаіа, Лара Клімова, Ірина Булгакова,
Костянтин Роготченко, Володимир Микитенко, Олександр Микитенко.
В експозиції будуть представлені живописні, графічні та скульптурні роботи.
Виставка триватиме до 30 січня.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

з 02.12.2014 — 18.12.2014
Виставка графічних робіт Наталії Журавльової в поєднанні з скульптурами.
На виставці представлені скульптори: Білик М., Брильов С., Валієв А.,Глухенький І., Коновал В., Кравцевич В., Марголіна Д., Маслик О., Храновський Ю., Філатов В., Цюпа Т.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21 листопада о 17- 00 в галереї "Митець" відкривається виставка творів сучасних українських митців. В експозиції представлені роботи Романа Чудновського, Бориса Кучера, Марини Крилової, Олена Лук'янової, Дмитра Юськіва, Олега Стукалова, Надії Симоненко, Романа Решетова, Аскера Джавадова, Анатолія Мантули, Антоніни Кравцової, Адріани Галецької, Володимира Микитенка.
Творчість деяких з цих художників добре знайома шанувальникам мистецтва, але на відвідувачів галереї очікують також нові приємні знайомства з роботами молодих талановитих авторів.
Виставка працюватиме щодня з 11-00 до 19-00, у суботу та неділю з 11-00 до 18-00.
Довідки за тел. (044)2344006

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

11. 09. 2014 р.  Відкрилася виставка живопису праправнука Тараса Шевченка київського художника Миколи Лихошви

Виставка триватиме до 20 вересня.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

23. 08 2014 р.  Виставка художників секції декоративно-прикладного мистецтва КОНСХУ

Присвячена Дню Незалежності України. Вітаємо всіх зі святом і запрошуємо на виставку!
Конт. тел. 044 234-40-06.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

01. 08 - 20. 08.  2014 р.   Міжнародна виставка «Мистецтво Істина Доброта Терпіння»

В експозицію виставки включені роботи 12 митців з США, Канади, Японії і Тайваню, всього 33 картини.
Сюжети картин свідчать про пошуки справжнього призначення людського життя, про витоки добра і зла.Твори мистецтва тут не просто картини - це інструмент, за допомогою якого художники можуть висловити правду. Залежно від внутрішнього стану художника, живопис наповнюється силою, здатною будити в людині їїдобру чи злу сторону. Тому внутрішній зміст картин - це заклик, імпульс до співчуття, терпінню,прагнення до краси людської душі, що робить ці твори мистецтва
еперехідної цінністю. У якийсь період свого життя, художники познайомилися з давньою системою морального і фізичного вдосконалення людини системою Фалунь Дафа (Фалуньгун). Вдосконалюючись по Фалунь Дафа, вони поліпшили свій фізичний і духовний стан, що допомогло їм розширити сприйняття навколишнього світу і знайти відповідь на одвічне питання про вище призначення життя і мистецтва. Авторів цих робіт об'єднала одна спільна ідея - за допомогою мистецтва показати як прекрасне життя,якщо слідувати її високим ідеалам - Істині Доброті та Терпінню. Як повна протилежність цьому - вкартинах зображується жорстоке переслідування послідовників Фалуньгун, яке розгорнувкомуністичний режим Китаю в 1999 році.
Невигадані герої картин, що відстоюють ці ідеали, вражають своєю силою духу, стійкістю і неймовірною мужністю. Багато художників на собі відчули страждання тюремних катівень, пройшли всі жахипереслідування за свої переконання.
Організатори сподіваються, що виставка сприятиме відродженню духовного стану суспільства, і, впевнені, що ці художні твори здатні пробудити в людях їх добру сторону.
Орг. комітет виставки:
Гончаренко Олександра (095) 33 59 262

 

11. 06 - 20. 06. 2014 р.   Виставка пейзажу та натюрморту Ігоря Бугаєнка

11 червня 2014 р., в галереї «Митець» відкрилася виставка пейзажу та натюрморту Ігоря Бугаєнка.
На живопис і графіку художника надихнули великі майстри пензля і різця – Микола Глущенко, Сергій Шишко, Тетяна Яблонська, Михайло Дерегус, Георгій Якутович, Володимир Куткін, Олександр Данченко, Анатолій Базилевич, Михайло Романишин, творчість яких досліджував, з якими зустрічався, по можливості доробок їхній репрезентував як видавець, журналіст, мистецтвознавець. Рефлексії на перипетії довкілля в часі і просторі та внутрішнього світу виливалися в публіцистичні статті, поетичні етюди. Власні ж скромні спроби у живописі та графіці – натюрморти, пейзажі, квіти – це був своєрідний прихисток, така собі мушля у замкненому гармонійному просторі, пієтеті перед досконалістю й неперевершеністю самої природи, бажання наблизитися до Істини, сподіяної в осяянні вічного пошуку тієї Жар-птиці, яка ніколи не дається до рук.
Виставка триватиме до 20 червня.

 

22.05.2014 р. - 10.06.2014 р.  Виставка Антоніни Погрібний « У ХРАМІ КОЛІРНИХ ЗВУКІВ »

22 травня в 17-00 в галереї « Митець» відбудеться відкриття виставки живопису Антоніни Погрібний « У храмі колірних звуків ».
В експозиції представлені пейзажі , натюрморти , жанрові картини , портрети. Художниця працює в різних техніках , але перевагу віддає олійного живопису.
Її пленерниє роботи володіють емоційністю і свіжістю сприйняття природи. Антоніна не терпить нещирості на полотні і у відносинах з людьми ,
глибоко переживає явища бездуховності в будь-яких їхніх проявах . Може тому її роботи - це динамічна життєстверджуюча стихія , наповнена кольором
і надією , в якій гармонійно з'єднаний матеріальний і духовний світ.
Виставка триватиме до 10 червня. Галерея працює з 11-00 до 19-00 , у суботу - до 18-00.
Тел. для довідок: 044 234-40-06

 

11. 04. 2014 р.  -  21. 04. 2014 р. - виставка "НАТЮРМОРТ"

Роботи київських художників Тетяни Дем'яненко, Антоніни Кравцової, Адріани Галецької, Ольги Коваленко, Наталі Тимохіної, Венери Сабірової, Алли Кислякової, Тетяни Діденко, Лідії Даценко, Бориса Кучера та Юлії Седюк можна буде побачити в експозиції виставки "НАТЮРМОРТ", яка відкриється 11 квітня о 17-00 в галереї "Митець"   (вул. Червоноармійська, 12).    Вишукані  натюрморти  виконані  в  різних  техніках  безперечно  привернуть  увагу   шанувальників   мистецтва.
Організатори щиро запрошують всіх бажаючих відвідати виставку, яка працюватиме до 21 квітня з 11-00 до 19-00, в суботу та неділю до 18-00.
Довідки за тел.: 044 234 40 06